hu de en
Kérjen árajánlatot!
Írjon nekünk üzenetet!
Küldés Mégsem

Programok a közelben

Találjon olyan szállást Hegykőn, ahol biztosítják Ön számára, hogy maximálisan jól érezze magát, de emellett hasznosan töltse el Hegykői pihenését, nyaralását. A Szanyi Vendégházban igényes szálláshelyre talál, valamint gondoskodunk róla, hogy programjait meg tudja tervezni a Fertő-parton. Számos programlehetőséggel várjuk Hegykői apartmanunkban vendégeinket. A Szanyi Vendégház az aktív pihenésre vágyók valamint a relaxálni, pihenni érkezők számára is rengeteg programot tartogatogat Hegykőn és az egész Fertő-parton.

Vendégeink már az utazás előtt, de a a Szanyi Vendégházban töltött idejeük alatt is folyamatosan tájékozódhatnak hegykői és a környék településeinek programjairól. Érdemes bekapcsolódni akár a helyi programokba, betekinteni számunkra távolabbi kultúra mindennapi életébe. Eddigi vendégeink mindig nagy örömmel tértek vissza egy-egy ilyen fertő-parti programról és mesélték el élményeiket.

Fertő tavi hajózás

Fertő-part látnivalók

A Fertő tó és környékén rengeteg programlehetőség van a turisták számára. Töltse nyaralását a Fertő-parton. Nagyon sok látnivaló van a Fertő-parton a Fertő tó körül.

további információk »
Hegykői termálfürdő

Hegykő

A hegykői termálfürdő kellemes kikapcsolódás a Fertő-partra érkezők számára. A gyógyító hatású hegykői termálfürdő kiváló feltöltődés, program és kikapcsolódási lehetőség.

további információk »
Kócsagvár, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Sarród

Fertő-Hanság Nemzeti Park

A Fertő-Hanság Nemzeti Park a Fertő tó térségének egyik legszebb és legérdekesebb látnivalóinak egyike. Kirándulási célpont lehet Hegykőről, de akár Sopronhoz is közel van.

további információk »
Fertődi Esterházy-kastély szemből

Esterházy-kastély

Az Esterházy-kastély Fertődön a Fertő-part legszebb történelmi nevezetessége és látnivalója. A fertődi kastélyban gyönyörű műemlékeket tekinthet meg fertődi és fertő-parti kirándulása során.

további információk »
Nagycenki Széchenyi-kastély

Nagycenk

A nagycenki Széchenyi kastély Nagycenk legvonzóbb nevezetessége és történelmi emlékműve.

további információk »
Caesar-ház Sopron

Sopron

Érdemes megtekinti a Hegykő közelében lévő soproni programokat, soproni nevezetességeket, soproni látnivalókat. Ha valaki a Fertő-parton tölti nyaralását, érdemes ellátogatnia a hűség városába, Sopronba. Rengeteg program és látnivaló várja a Sopronba érkezőket.

további információk »
Soproni borvidék

Soproni borvidék

A borkedvelők számára izgalmas kirándulás a soproni borvidék felfedezése. Megismerkedhet soproni bortermelők hagyományos boraival, a tájegység jellemző szőlőfajtáival. Részt vehet borkóstolókon.

további információk »
Fraknói vár, Ausztria

Ausztria

Ausztriában megtekinthetjük Burgenland egyik legismertebb jelképét a fraknói várat. Kismartonon folytathatjuk az Esterházy család történetének felfedezését. A gyermekek számára is sok izgalmas programot tartogat Ausztria.

további információk »

Szanyi Vendégház

H-9437
Hegykő
Patak u. 1/A


+36 99/376-999

+36-30-9294-735

info@szanyivendeghaz.hu

Fertő-parti programok

További programok »
fertőpart

© 2012. | Szanyi Vendégház - Minden jog fenntartva

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás